.

Η ΓΕΝΟΠ για τον Πρόεδρο της ΔΕΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 16/09/09

Ο κ. Αθανασόπουλος δίνει τα «ρέστα» του και στέλνει τον λογαριασμό στον Έλληνα Καταναλωτή.

΄Έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι ο κ. Αθανασόπουλος δεν μπορεί να αντιληφθεί την πολιτική πραγματικότητα είτε ηθελημένα περιφρονεί τους θεσμούς.
Ο πραγματικός καθρέπτης του βαρύγδουπου manager του στερεί την δυνατότητα να καταλάβει ακόμα και σήμερα ότι έχουμε εκλογές και ότι δεν μπορεί να διασπαθίζει το δημόσιο χρήμα, όπως αυτός νομίζει, σαν να είναι από την τσέπη του.
Έτσι με ημερομηνία 10/9/2009, δηλαδή μέσα στην προεκλογική περίοδο, με απόφασή του μοιράζει σκανδαλωδώς λεφτά, άκουσον - άκουσον , σε στελέχη που έχουν μετακινηθεί εδώ και δύο χρόνια , κάτω από τον τίτλο «κίνητρο μετακινησιμότητας» ενώ η σχετική απόφαση ΔΣ/178/27.8.2009 αφορά μετακινήσεις στελεχών μετά την 27/8/2009.
Και αναρωτιέται κάθε καλόπιστος. Δεν υπάρχει κάποιος να τραβήξει το αφτί αυτού του κυρίου που χαράτσωσε τον Έλληνα καταναλωτή με τεράστιες αυξήσεις ρεύματος (24% αύξηση σε δύο χρόνια) και τον αφήνουν να αυθαιρετεί με σκανδαλώδεις αποφάσεις ;

Ο κ. Αθανασόπουλος ένα βήμα από την πόρτα εξόδου δίνει «τα ρέστα του» .

Δίνει τα ρέστα του όμως όχι από την τσέπη του, αλλά πληρώνοντας το λογαριασμό με δημόσιο χρήμα.

Αυτό εκθέτει την Κυβέρνηση που τον διόρισε, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, ενοχοποιεί την Δημόσια Επιχείρηση και στέλνει τον λογαριασμό στον Έλληνα καταναλωτή.

Εμείς που γνωρίζουμε τον κ. Αθανασόπουλο από κοντά ξέρουμε ότι αυτή η σκανδαλώδης συμπεριφορά είναι η συμπεριφορά ενός golden boy που ήρθε να σώσει την Δημόσια Επιχείρηση .

Και αυτό πρέπει να κοπεί πλέον «μαχαίρι».

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου