.

ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ : Αιφνιδιαστήκαμε αρνητικά από την τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΔ στο Ζάππειο

Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ βλέποντας το αντεργατικό κλίμα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου βοηθούμενη και από τα τηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής θέλει να θυμίσει και στα δύο κόμματα εξουσίας ότι άλλα είχαν δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα εφαρμόσουν στο θέμα της ΔΕΗ και τελικά άλλα αποφάσισαν να πράξουν.

Οι ιδεολογικές μας αρχές που εκφράζονται μέσα από τον κοινωνικό φιλελευθερισμό και τον έλεγχο του κράτους για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του πολίτη δεν μας αφήνουν να παρεκκλίνουμε από την επίσημα εκφρασμένη θέση του κόμματος της ΝΔ που στη διάρκεια των χρόνων αλλά και των Προέδρων που πέρασαν είναι μια και μόνη:

Ø Διατήρηση του 51% της κρατικής συμμετοχής στη ΔΕΗ για Εθνικούς και Κοινωνικούς λόγους.

Αιφνιδιαστήκαμε αρνητικά από την τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΔ στο Ζάππειο και αναρωτιόμαστε κατά πόσο τα στελέχη που τον συμβουλεύουν είναι έγκυρα και μελετημένα στα θέματα ενεργειακού σχεδιασμού και παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Σε ότι αφορά τους «τσιφλικάδες» αποδείχθηκε πως είναι οι κυβερνώντες και όχι τα στελέχη του συνδικάτου. Είναι αυτοί που κυβερνώντας θεωρούν τσιφλίκι τους την περιουσία του Ελληνικού λαού και την ξεπουλούν καλυπτόμενοι πίσω από οικονομικές ανάγκες και αναπτυξιακά προσχήματα.

Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αγωνιά και επιθυμεί η πιο κερδοφόρα Επιχείρηση της χώρας να παραμείνει ισχυρή, ανταγωνιστική και κυρίως να παραμείνει δυναμική και κυρίαρχη η παρουσία του Ελληνικού Δημοσίου ώστε να συνεχίσει να χαρίζει στον Έλληνα καταναλωτή τις υπηρεσίες της για να έχει φθηνό ρεύμα και να είναι ο μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας όπως η παράταξη επιδιώκει για να βγει η χώρα από το τέλμα.

Η ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα ταυτιζόμενη πλήρως με την ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, έχει εκφραστεί για την μορφή των επιχειρήσεων στρατηγικού τομέα και εξειδικευμένα για την ΔΕΗ και την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της.

Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συνάδελφοι πορεύεται πάντα με ανεξαρτησία σκέψης και χωρίς κηδεμόνες και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει με όραμα και εντιμότητα την αγωνιστική της δράση και καλεί τους πολιτικούς ηγέτες της πατρίδας να μην ενδώσουν στις σειρήνες της ιδιωτικοποίησης και των στρατηγικών επενδυτών διότι αν συμβεί αυτό μόνο δεινά πρόκειται να αποφέρει στη Ελληνική κοινωνία και στον απλό εργαζόμενο στη ΔΕΗ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου