.

ΓΕΝΟΠ:ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ;

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ;

Με ιδιαίτερη λύπη και ανησυχία διαβάζουμε και ακούμε τις τελευταίες μέρες τις ταυτόσημες θέσεις της κυβέρνησης και της Ν.Δ  σχετικά με το μέλλον της ΔΕΗ .
Και οι δύο ξεχνώντας τις δεκάδες δεσμεύσεις τους προτείνουν τα δίκτυα που δεν υπάρχει κανένα απολύτως κέρδος να μείνουν στο κορόιδο τη ΔΕΗ και να τα αναπτύσσει για λογαριασμό των ιδιωτών ώστε να μπορούν ανενόχλητοι οι κύριοι αυτοί να «κυκλοφορούν» την ενέργεια που αποκλειστικά αυτοί θα παράγουν και θα εμπορεύονται αφού η πρόταση και των δύο κομμάτων είναι το παραγωγικό και  εμπορικό κομμάτι της ΔΕΗ να ιδιωτικοποιηθεί. Δηλαδή  να περάσει και αυτό στα χέρια των ιδιωτών.
Εύλογα λοιπόν μπορεί να ρωτήσει κανείς :
Κύριοι δεν αντιλαμβάνεστε ότι άλλο πράγμα είναι  η απελευθέρωση της αγοράς Ηλεκτρικής  Ενέργειας, δηλαδή η κρατική ΔΕΗ να έχει ιδιώτες ανταγωνιστές (κάτι που ήδη συμβαίνει) και εντελώς διαφορετικό το κράτος να μην έχει κανένα απολύτως ρόλο όπως προτείνετε εσείς;
Έχετε αντιληφθεί τι προτείνετε ;
Έχετε αντιληφθεί σε τι κίνδυνο βάζετε τους καταναλωτές ;
Έχετε αντιληφθεί ότι παραδίδετε αυτό το αγαθό με όλες του τις διαστάσεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ – ΕΘΝΙΚΕΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ αποκλειστικά στα χέρια ιδιωτών ;
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου