.

ΔΑΚΕ Σπάρτακος: ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…!

Το Καστελλόριζο είναι από τα νησιά του Αιγαίου που έμελλε να σημαδευτεί από την παρουσία του ΓΑΠ για εξαγγελία ενός ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που σηματοδότησε την αρχή μιας ζοφερής κατάστασης που βιώνει ο Ελληνικός λαός.
Ένας χρόνος από τότε και η Metron Analysis καταγράφει την πλειοψηφία των πολιτών να δηλώνει πως δανείζεται για να ζήσει και πως το ΔΝΤ υπονομεύει ακόμα και τα εθνικά συμφέροντα, ¨κατέλαβαν ¨ την εξουσία λέγοντας ψέματα, ενώ παζάρευαν από πριν την εισβολή του ΔΝΤ με τις δικές μας τσέπες. Έδειξαν καθαρά στον ένα χρόνο που κυβερνούν πως έχουν ελαστική εθνική συνείδηση, αντεργατικό και αντικοινωνικό μένος και δεν γνωρίζουμε έως που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν!
Δανείζονται χρήματα για να τα ξαναδώσουν στους δανειστές και μετά δανείζονται και άλλα. Τελικά όλα καταρρέουν, γιατί δεν υπάρχει καμία βάση!
Το κυβερνητικό όχημα ρετάρει , δεν γνωρίζουν που πάνε κι ο μηχανοδηγός απλά παρακολουθεί… το πράσινο περιβάλλον γύρω του! Ένα περιβάλλον που καταρρέει και το διαπιστώνει έρευνα – ΣΟΚ του οικονομικού πανεπιστημίου, όπου καταγράφει ότι μόνο το 8% εμπιστεύεται την κυβέρνηση, το 70% ζει με δανεικά και το 60% πιστεύει ότι απειλείται η εθνική κυριαρχία!
Ακόμα και μέλη της κυβέρνηση ΓΑΠ βλέπουν τα αδιέξοδα, με την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου να προειδοποιεί: ¨η κοινωνία δεν πρόκειται να αντέξει άλλα μέτρα που να αφορούν σε μισθούς και συντάξεις!¨
Τι κι αν η ίδια, όπως και άλλοι της ίδιας κοινοβουλευτικής οικογένειας λένε στον πρωθυπουργό πως οι στρατηγικής σημασίας ΔΕΚΟ δεν (ξε)πουλιούνται!
Πώς να κάνει πίσω ο ΓΑΠ, όταν για να γίνει πρωθυπουργός έδωσε λόγο τήρησης ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ λογικών στην ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ;
Κατάφεραν οι σύντροφοι του ¨μισού ήλιου¨ κι αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίζουμε, μέσα σε ένα χρόνο, να κατεβάσουν στο ναδίρ το ηθικό και την κοινωνική διάθεση των Ελλήνων πολιτών.
Άπλωσαν έντεχνα το πέπλο της χρεοκοπίας σε όλους τους τομείς, τρομοκρατώντας όλους του πολίτες. Οικονομία-Πολιτική – θεσμοί-αξίες-εθνική υπερηφάνεια …όλα σε κρίση!
Αυτοί που πριν ένα χρόνο πούλησαν το παραμύθι σωτηρίας του έθνους, ήρθαν για να ξεπουλήσουν τα πάντα. Οι ηθικοί αυτουργοί που ευλόγησαν την άνοδό τους, ήθελαν ανθρώπους, που κατά τον Ν. Κοτζιά: ¨θα αδιαφορούσαν για το μέλλον του τόπου και τα εθνικά δίκαια. Ήθελαν κυβέρνηση ¨ειδικών λογιστών που να διαχειρίζεται τις υποθέσεις της χώρας προς όφελος των πολύ λίγων¨.
• Η δημόσια περιούσια ξεπουλιέται
• Οι ¨φιλικές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία οδηγούν σε εθνικά αδιέξοδα
• Οι εργαζόμενοι στενάζουν από τις περικοπές μισθών
• Τα λουκέτα των μικρομεσαίων πληθαίνουν
• Η ανεργία θερίζει
• Η ανάπτυξη αργεί να ξημερώσει
Μόνο τα ¨μυστικά δείπνα¨ των δύο Γιώργηδων και λοιπών συγγενών, με παράγοντες που ορέγονται τα δημόσια ¨φιλέτα¨, ΔΕΗ – ΝΕΡΟ- ΟΠΑΠ-Τουριστικά ¨φιλέτα¨ κλπ, βρίσκονται σε κίνηση. Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται με τα 540δις ευρώ που θέλουν να μαζέψουν, εκποιώντας κρατική περιούσια.
Λιμάνια-αεροδρόμια-παραλίες-νησιά-πολιτιστικά μνημεία-ΔΕΗ-ΟΠΑΠ κλπ. Αποκρατικοποιήσεις όχι προς όφελος των πολιτών αλλά με εντολή της τρόικάς και προς όφελος των λίγων!
Μειώσεις προσωπικού, απώλεια θέσεων εργασίας ανεργία!
Είναι γνωστό πως οι πόλεμοι γίνονται πάντα για την ΕΝΕΡΓΕΙΑ και το νερό. Έτσι ¨έπεσε¨ το Ιράκ και τώρα σειρά έχει η Λιβύη! Ο πολεμικός πυρσός στην Αραβία έχει άμεση σχέση με το πετρέλαιο και το μοίρασμα των ¨πηγών¨ ανά εταιρεία!
Στην Ελλάδα παίζεται τώρα το θρίλερ της εκποίησης των τελευταίων ασημικών και επειδή το πιο ακριβό είναι η ΔΕΗ, δίνουν τα ρέστα τους!
Αν στα Αραβικά Εμιράτα κήρυξαν πόλεμο για να αποχτήσουν ασημικά, εδώ τι είναι αυτό που τους κάνει να είναι τόσο σίγουροι πως όλα θα ¨πέσουν¨ ειρηνικά;
Είναι οι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ δυνάμεις τόσο σίγουρες πως θα ξεπουλήσουμε χωρίς να ανοίξει μύτη;
Ας πάρει το μήνυμα ο πρωθυπουργός ΓΑΠ και οι σύντροφοί του που στηρίζουν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, πως: ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!
Αυτοί η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και αυτός ο πρωθυπουργός δεν εκφράζει το λαϊκό αίσθημα!
Είναι ψεύτης, ανακόλουθος και πρέπει να φύγει. Κάθε μέρα που παραμένει στην πρωθυπουργική καρέκλα κοστίζει όλο και πιο ακριβά, τόσο από πλευράς αξιοπιστίας, όσο και στον παραγωγικό ιστό με επιπλέον ζημιά!
Δανείζεται για τους δανειστές… είναι επικίνδυνος… πρέπει να φύγει!
Κ. πρωθυπουργέ, πήρες την κυβέρνηση με ψέματα, κυβερνάς με δόλο…
Έ! Άντε στο καλό!
Εκλογές τώρα, κάτω από το φως της αλήθειας, με προεκλογικές διακηρύξεις που θα είναι συμβόλαιο τιμής για μετεκλογική διαδρομή!

ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου