.

Job Fair για Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών


από το www.edem-net.gr

Τεχνόπολη, 8 Ιουνίου 2011
 


H Τοπική Επιτροπή του ΕΜΠ της EESTEC (Electrical Engineering Students' European association) και του Φοιτητικού κλάδου της ΙΕΕΕ (Institute of Electrical and Electronic Engineers) διοργανώνει στην Αθήνα το πρώτο Job Fair. Η εκδήλωση αποτελεί μία ημέρα καριέρας και είναι μια φοιτητική μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που στόχο έχει να βοηθήσει τους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας, να ενημερωθούν για αυτή και να αναζητήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Job Fair στην ιστοσελίδα.
Το Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (Institute of Electrical and Electronic Engineers-IEEE) είναι ένας παγκόσμιος τεχνολογικός επαγγελματικός οργανισμός με σκοπό την προώθηση της θεωρίας και των εφαρμογών της επιστήμης του Ηλεκτρολόγου και Ηλεκτρονικού μηχανικού για την εξέλιξη του επαγγέλματος με γνώμονα την κοινωνική προσφορά.
Στην ΙΕΕΕ είναι σήμερα εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 395.000 Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί εκ των οποίων
περισσότεροι από 90.000 φοιτητές, σε περισσότερες από 160 χώρες, γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη τεχνολογική επαγγελματική κοινότητα στον κόσμο.
Ο φοιτητικός κλάδος (Student Branch)Σήμερα υπάρχουν περισσότεροι από 1100 φοιτητικοί κλάδοι του ΙΕΕΕ στον κόσμο. Σκοπός του κάθε φοιτητικού κλάδου (student branch) είναι να παρέχει στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, που ενδιαφέρονται για την επιστήμη του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή συγγενείς επιστήμες, ευκαιρίες για ακαδημαϊκή, τεχνολογική και επαγγελματική εξέλιξη.
H EESTEC (Electrical Engineering Students' European association, www.eestec.net), είναι ένας μη κερδοσκοπικός, πανευρωπαϊκός οργανισμός, που αποτελείται από φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών που σπουδάζουν σε πολυτεχνικές και πανεπιστημιακές σχολές της Ευρώπης. Ιδρύθηκε στο Αϊντχόβεν το 1986, ενώ από το 1995 θεωρείται αναγνωρισμένος οργανισμός, με έδρα του το Ντελφτ της Ολλανδίας. Η EESTEC δραστηριοποιείται σε 26 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και έχει 51 τοπικές επιτροπές. Ιστοσελίδα: www.eestec.net

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου