.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Διάλεξη του Ν. Λυγερού "Η ανάκαμψη της γεωργίας με ζεόλιθο" [Καστοριά, 27.01.14]

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Η ανάκαμψη της γεωργίας με ζεόλιθο".

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 18:30.
Klik στην διπλανή εικόνα για να δείτε την αφίσα και τους διοργανωτές...
Ο Νίκος Λυγερός ως ερευνητής κατέχει διάφορα παγκόσμια ρεκόρ στους τομείς της άλγεβρας, της θεωρίας αριθμών και της συνδυαστικής. Είναι στρατηγικός σύμβουλος και καθηγητής γεωστρατηγικής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα.


Ως καθηγητής μαθηματικών, πληροφορικής, κυβερνητικής, επιστημολογίας, γλωσσολογίας, βιοηθικής διδάσκει στα Πανεπιστήμια της Λυών, της Αθήνας και της Θράκης και στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης. Έχει διατελέσει  Πρόεδρος Επιτροπής Καλλιτεχνικών Σχολείων (Υπουργείο Παιδείας).Είναι καθηγητής προικισμένων παιδιών, expert διερμηνέας και μεταφραστής στα γαλλικά δικαστήρια, επιστημονικός σύμβουλος του Συνδέσμου φίλων Καραθεοδωρή, που έχει στόχο την ανάδειξη της επιστημονικής μορφής του μεγαλύτερου μαθηματικού της σύγχρονης Ελλάδας Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, και του Υπουργείου Παιδείας.

Υπήρξε Διεθνής παρατηρητής στις προεδρικές του Nagorno Karabakh.
Έχει ιδρύσει την οργάνωση «ThePiSociety», τα μέλη της οποίας έχουν δείκτη IQ από 176 βαθμούς και πάνω, που σύμφωνα με στατιστικές αντιστοιχεί σ’ έναν άνθρωπο στο εκατομμύριο.

Είναι συγγραφέας, σκηνοθέτης, ποιητής, ζωγράφος. Δημοσίευσε περισσότερα από 14000 άρθρα, ποιήματα, λογοτεχνικά κείμενα, πάνω σε θέματα μαθηματικών, νοημοσύνης, φυσικής, φιλοσοφίας, εκπαίδευσης, μυθολογίας, θρησκείας, ιστορίας, αρχαιολογίας, κινηματογράφου, ζωγραφικής, μουσικής, πολιτικής, κοινωνιολογίας, στρατηγικής, management, οικονομίας

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου