.

ΓΕΝΟΠ: Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες για το ασφαλιστικό

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ

– ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ –

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΜΑΗ (ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ)

Συνάδελφοι – σες,

Για μια φορά ακόμα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια άνευ προηγουμένου επίθεση από την μεριά της Κυβέρνησης που εκτός του ότι έχει παραδοθεί στις πιέσεις των αγορών (και πετσοκόβει κάθε λαϊκή κατάκτηση βάζοντας τα συνήθη υποζύγια να πληρώσουν για την κρίση που δημιούργησαν όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις και ιδιαίτερα της ΝΔ που θα καταγραφεί στα διεθνή χρονικά ως η πιο ανεύθυνη Κυβέρνηση δεν τηρεί και το λόγο της.

Στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε περιμέναμε να δούμε να τηρείτε η δέσμευση των 3 Υπουργών της Κυβέρνησης και ενός Υφυπουργού προς το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ότι η λέξη «εφεξής» στο άρθρο 4 του Ν.3833 που είναι η θρυαλίδα του ασφαλιστικού μας φορέα καταργείτε, απαλείφετε.

Σας θυμίζουμε ότι με τη λέξη αυτή που δολίως μπήκε από κάποιους κυβερνητικούς παράγοντες στο Ν.3833 γίνεται ευθεία και μόνιμη παρέμβαση στην αυτονομία του ασφαλιστικού μας φορέα και κυρίως και πάνω από όλα αγνοείτε (αφού η Κυβέρνηση ποδοπατά μια σειρά νόμους) η περιουσία μας που ανέρχεται σε 11,9 δις€ σύμφωνα με την τελευταία αναλογιστική μελέτη.

Αντ’ αυτού όμως όχι μόνο δεν είδαμε την υλοποίηση της δέσμευσης αλλά απεναντίας μια σειρά επιπρόσθετες αρνητικές παρεμβάσεις για το σύνολο του κόσμου της εργασίας.

Με βάση αυτά είναι αυτονόητο για εμάς ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά μόνο μια. Να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Οι Νόμοι που ψήφιζε η Κυβέρνηση ως αντιπολίτευση λένε:

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου