.

Σύλλογος Ανέργων Αγ. Δημητρίου: Όχι άλλη απαξίωση

Ως εκπρόσωποι "κορυφαίων συνδικαλιστικών οργάνων" θα πρέπει κύριοι
• Α. Τσιλφίδη Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας,
• Γ. Αδαμίδη Πρόεδρος Σωματείου «Σπάρτακος»,
• Γ. Κατάνα Β΄ Αντιπρόεδρος. ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη. Το οφείλεται, κύριοι, διότι στρέφεστε εναντίον τοπικών κοινωνιών, που οι κάτοικοι τους αργοπεθαίνουν διπλά στα ορυχεία και τους Α.Η.Σ ενώ μέσω του οργάνου-φορέα που υπηρετείτε θα έπρεπε να:

ΓΝΩΡΙΖEΤΕ πόσοι πρόκειται να προσληφθούν από την περιοχή, από τους περίφημους 3 διαγωνισμούς των 2.500 περίπου ατόμων. Ενδεικτικά: από τον Αγ.Δημήτριο-Ρυάκιο μόλις 11, ενώ κορυφαία στελέχοι της επιχείρησης και κυβερνητικούς φορείς, έκαναν λόγο για τουλάχιστον 70 !!! Δηλαδή μας λέτε κύριοι εκπρόσωποι εργατών ότι από τις πληττόμενες περιοχές θα έχουν δικαίωμα σε οποιαδήποτε σχέση εργασίας με την ΔΕΗ μόνο 10 άνεργοι κάθε 5 χρόνια και αυτοί να είναι κάτω από 35 χρόνων.

ΓΝΩΡΙΖEΤΕ πως με την μείωση προσλήψεων των οκταμήνων συμβάσεων λόγου εργολαβοποίησης με αυτό τον τρόπο η ιδία η ΔΕΗ αυξάνει την ανεργία στην περιοχή μας.(Δεν είδαμε, την αντίδραση σας σε αυτό, γιατί άραγε;)

ΓΝΩΡΙΖEΤΕ πως αν οι καμινάδες πέσουν, θα βρεθούν στις στέγες των σπιτιών μας.

ΓΝΩΡΙΖEΤΕ την κατάσταση στην περιοχή μας και για τα ανταποδοτικά οφέλη της επιχειρήσεις απέναντι στις καρκινογενέσεις, πνευμονοπάθειες, αλλεργίες κ.α., υποβαθμίσεις του βιοτικού μας επιπέδου, απαξίωσης των περιουσιών μας, στις μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης, των απαλλοτριώσεων εξ’ αιτίας των ορυχείων και τις ατμοσφαιρικής (και όχι μόνο) ρύπανσης η όποια είναι μεγαλύτερη της Ευρωζώνης.

ΓΝΩΡΙΖEΤΕ την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία προστασίας του περιβάλλοντος και ότι σχεδόν κανένα μετρό δεν τηρείτε.(ψάχνουμε να βρούμε την ευαισθησία σας σε αυτό).

ΓΝΩΡΙΖEΤΕ πως η ΔΕΗ συνεχίζει να επενδύει σε αγορά ρύπων από άλλες χώρες, προκειμένου να συνεχίζει να μας μαυρίζει περισσότερο την ζωή. (Μάλλον δεν σας απασχολεί, είναι λίγο μακριά από τα παιδιά σας.)

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

Μήπως όλα αυτά δεν εκπίπτουν στις αρμοδιότητες σας ?

Κύριοι, από την θέση στην όποια βρίσκεστε ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ….
Είστε υπεύθυνοι των πράξεων και των λόγων σας. Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια, ανοίγει τους ‘’ασκούς του αίολου’’ Αναλογιστείτε την ευθύνη και ανακαλέστε τις δηλώσεις σας.
Στέκεστε απέναντι σε μια αγανακτισμένη κοινωνία, που πλέον δεν έχει να χάσει τίποτα, καθώς τα πάντα πήρε η ΔΕΗ.

Η εντοπιότητα είναι προνόμιο και δικαίωμα που μπορούν όλοι να αποκτήσουν ΕΥΚΟΛΑ! Μοναδικό κριτήριο να μετακομίσουν στα ορυχεία και κάτω από τις καμινάδες. Υπάρχει τέφρα και ασθένειες για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ : http://www.e-eordea.gr/costas/2009/noembrios/20-_2_-11-09.htm

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 02-12-2009 syllogosanergon.blogspot.com


Πηγή: http://www.kozani.net/

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου