.

Σπάρτακος: Εξώδικη πρόσκληση για απεργία



ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EIKOΣΙΤΕΤΡΑΩΡΗΣ  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ



Της πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης με την επωνυμία Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα  (οδός Βασ. Κων/νου 4) και εκπροσωπείται νομίμως,

Προς :

1.           Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Ανώνυμη Εταιρεία (Δ.Ε.Η. Α.Ε.)», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Χαλκοκονδύλη 30) και εκπροσωπείται νομίμως,
2.           Τον κ. Αρθούρο Ζερβό υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθύνοντος Συμβούλου και νομίμου εκπροσώπου της Δ.Ε.Η. Α.Ε., κατοικοεδρεύοντα ως εκ της εν λόγω ιδιότητάς του ομοίως ως άνω.

Κοινοποιούμενη:

1.           Στον Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος κατοικοεδρεύει εκ της θέσης του στην Αθήνα (Νίκης 5-7)
2.           Στον Υπουργό Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο οποίος κατοικοεδρεύει εκ της θέσης του στην Αθήνα (Λ. Μεσογείων 119Α)
3.           Στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, εκ της θέσης του εδρεύοντα στην Αθήνα (Σταδίου 29)
4.           Στον Υπουργό Εσωτερικών, εκ της θέσης του εδρεύοντα στην Αθήνα (Σταδίου 27)
5.           Στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, με την επωνυμία «Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΤΑΥΤΕΚΩ)», που εδρεύει στην Αθήνα (Πατησίων 54) και εκπροσωπείται νομίμως
6.           Στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, με την επωνυμία «Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υγείας (ΕΟΠΥΥ)» (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι)


Γνωστοποίηση 24ωρης προειδοποιητικής απεργιακής κινητοποίησης:
     Σε υλοποίηση της από 15-2-2013 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, προχωρούμε σε 24ωρη προειδοποιητική απεργιακή κινητοποίηση, η οποία έχει ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 από 00:01 έως 23:59. Για τη βάρδια των Ορυχείων από 07:00 της Τετάρτης.
Απεργούμε με τα παρακάτω αιτήματα:
1.   Κατάργηση του απαράδεκτου μέτρου της επίταξης, που στόχο έχει την κατάργηση του θεμελιώδους δικαιώματος –συνταγματικά κατοχυρωμένου- της ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
2.   Της απαράδεκτης κατάργησης των υπηρεσιών του ΤΑΥΤΕΚΩ σε όλη την Περιφέρεια της χώρας, αφήνοντας στην ουσία ανασφάλιστους περισσότερους από 80.000 ασφαλισμένους ΜΟΝΟ της ΔΕΗ.
3.   Την άμεση πρόσληψη προσωπικού στη ΔΕΗ ΑΕ για να επαναλειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης, που αργούν εδώ και 3 χρόνια !!! με τεράστιες απώλειες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ τόσο για την εταιρεία όσο και για την ελληνική οικονομία.
4.   Την εγκατάλειψη κάθε σχεδίου – σεναρίου για το ξεπούλημα της επιχείρησης (μικρή ΔΕΗ), γιατί είναι περιουσία τόσο των εργαζομένων όσο και των κατοίκων των τοπικών κοινωνιών, αλλά πρωτίστως του ελληνικού λαού και ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΜΑΣ !!!
5.   Την άμεση υπογραφή – συμβολαιοποίηση της μονάδας Πτολεμαΐδα 5 και την επαναπροκήρυξη της Μελίτης 2.


Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται  να επιδώσει νόμιμα την παρούσα, στην Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ¨Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, Ανώνυμη Εταιρεία (ΔΕΗ Α.Ε.), που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Χαλκοκονδύλη 30) και εκπροσωπείται νομίμως, για να λάβει γνώση για τις νόμιμες συνέπειες. 


Για το Σωματείο Παραγωγής
Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γεν . Γραμματέας



Γιώργος Αδαμίδης                                                    Αθανάσιος Μάστορας

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου