.

ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ: Ενημερωτική Εκδήλωση για το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Ελεύθερων Επαγγελματιών [ζωντανή μετάδοση]

Το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ ενημερώνει τους Μηχανικούς για το Ε.Σ.Π.Α. 
Ποιες ευκαιρίες δημιουργεί το τελευταίο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες; Ποιοι είναι οι επιλέξιμοι κλάδοι, ποια κίνητρα δίνει το κράτος και ποιες είναι οι προϋποθέσεις και οι διαδικασίες υπαγωγής στο Πρόγραμμα;
Όλες οι χρήσιμες απαντήσεις για το Πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. : «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών», στην ενημερωτική εκδήλωση που οργανώνει το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 4:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Νίκης 4 στο Σύνταγμα, 1ος όροφος). 
Στόχος του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α. είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής και η απευθείας τόνωση του επιχειρείν σε συνθήκες κρίσης. Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση επιδιώκεται η δημιουργία θέσεων απασχόλησης, καθώς η ενίσχυση κατευθύνεται και σε υπό σύσταση επιχειρήσεις. 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρία) που είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α. Εισηγήτριες από πλευράς ΕΛΑΝΕΤ θα είναι οι κυρίες Μάριον Παράσχη και Κωνσταντίνα Τζιαφέτα, Διπλωματούχοι Μηχανικοί. 
Δεδομένου ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οι Μηχανικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής. (Ο κατάλογος συμμετοχών είναι πλήρης).
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας μας.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου