.

ΓΕΝΟΠ: Η κυβέρνηση των συμφερόντων ξεπουλά τώρα και το λιγνίτη

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕΛΙΤΗ ΙΙ.

Η παροιμία του θυμόσοφου λαού μας «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» κάθε μέρα που περνά επιβεβαιώνεται στα έργα και τις ημέρες της Κυβέρνησης Καραμανλή. Μέχρι πρότινος, η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, δίχως ίχνος ντροπής όπως αποδεικνύεται, διαβεβαίωνε ψευδώς και κατ' επανάληψη τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στα συνεχή ερωτήματά της σε σχέση με την τύχη του λιγνίτη και τα προτεινόμενα από 5 Μάρτη 2008 μέτρα της Επιτρόπου Ανταγωνισμού κυρίας Neelie Kroes, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι η Κυβέρνηση υπερασπίζεται σταθερά τα συμφέροντα της Επιχείρησης. ΝΤΡΟΠΗ!

Κύριε Χατζηδάκη, από προχτές η κυρία Kroes σας άφησε γυμνό!! Η διγλωσσία σε όλο της το μεγαλείο! Η κυρία Kroes με δήλωσή της στις 6 Αυγούστου ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ, γνωστοποίησε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ στον αποκλεισμό της ΔΕΗ από τους διαγωνισμούς για την ανάθεση των ορυχείων της Δράμας, της Ελασσόνας ακόμα και της Βεγόρας αλλά και της Βεύης όπου η ΔΕΗ κατέχει ήδη το 40% του ορυχείου!!

Επιπροσθέτως, κι αυτό κι αν είναι σκάνδαλο, συμφώνησε ο λιγνίτης που θα εξορύσσεται από αυτά τα ορυχεία ΝΑ ΜΗΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ!!

Τα παραπάνω συνιστούν το σκάνδαλο των σκανδάλων και εξηγούν απόλυτα σε όσους δεν ήθελαν να δουν από την αρχή γιατί ο κύριος Φώλιας παραμονές Χριστουγέννων έκανε δωράκι στη εταιρεία ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ παραχωρώντας της άδεια κατασκευής λιγνιτικής μονάδας στο δήμο Βεγόρας και γιατί δεν δόθηκε καμία απολύτως προσφορά στο διαγωνισμό της ΔΕΗ για την κατασκευή της μονάδας ΜΕΛΙΤΗ ΙΙ. Τα παραπάνω αποκαλύπτουν την κομπίνα που έχουν στήσει προκειμένου να αρπάξουν τη μονάδα ΜΕΛΙΤΗ ΙΙ από τα χέρια της ΔΕΗ.

Κύριε Χατζηδάκη, εάν θέλετε να κάνετε δώρα στους κρατικοδίαιτους ψευτοεπενδυτές να τα κάνετε με λεφτά από την τσέπη σας και όχι σε βάρος των συμφερόντων της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού. Η μονάδα ΜΕΛΙΤΗ ΙΙ θα ανήκει 100% στη ΔΕΗ.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και η τοπική κοινωνία θα σας εμποδίσουν.

Υ.Γ. Μήνυμα και σε όσους σχεδιάζουν η μονάδα ΜΕΛΙΤΗ ΙΙ να κατασκευαστεί από κοινοπρακτικό σχήμα: Στις δικές μας υπάρχουσες υποδομές τις οποίες έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός και προς αντικατάσταση παλαιών μας MW ούτε σκέψη δεν πρέπει να υπάρχει για κανενός είδους κοινοπρακτικό σχήμα.

Αυτά στη ΓΕΝΟΠ δεν περνάνε.

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου