.

Σπάρτακος: Δυναμική συμμετοχή στην κατάληψη του ΑΗΣ Αμυνταίου


ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

Την πλήρη, κάθετη και αδιαπραγμάτευτη αντίθεσή του στις προθέσεις της κυβέρνησης για πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ εξέφρασε το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετέχοντας δυναμικά στην κατάληψη του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα, ενώνοντας τη φωνή του στη φωνή διαμαρτυρίας των υπόλοιπων φορέων, σωματείων, συλλόγων και της τοπικής κοινωνίας.
Από την πρώτη στιγμή ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ύψωσε φωνή αντίρρησης στα καταστροφικά σχέδια κυβέρνησης και τρόικας καθώς πώληση μονάδων της ΔΕΗ θα σημάνει αντίστροφη μέτρηση και απαξίωση για την επιχείρηση, τους Ενεργειακούς Δήμους, το Εθνικό μας καύσιμο.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκτός από τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε προκειμένου να αποτραπεί η πώληση μονάδων, συμμετείχε και θα συμμετέχει σε κάθε δράση που θα έχει τον ίδιο τούτο στόχο.
Η συνέχεια του αγώνα μας είναι δεδομένη. Η αντίδρασή μας εξακολουθεί να είναι δυναμική. Η θέση μας δε χωράει καμία υποχώρηση.
Για μία ακόμα φορά καλούμε τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Α.Ε να απαντήσει αρνητικά στην επιστολή της Διεύθυνση Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκειμένου να διασφαλιστούν μία σειρά πραγμάτων που μέχρι σήμερα έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο για την Επιχείρηση και την περιοχή μας αλλά και για την Εθνική μας Οικονομία.

Γραφείο Τύπου

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου