.

Περιφερειακή Ολομέλεια ΠΑΣΚ Μηχανικών για καθορισμό εκλογικών διαδικασιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάδελφοι,

Σας πληροφορούμε ότι στις 19 Νοέμβρη έγινε στην Κοζάνη συνάντηση και των τεσσάρων Νομαρχιακών Γραμματειών (προσωρινών ή αιρετών) της Παράταξής μας με στόχο να συντονιστούν οι διαδικασίες ανασυγκρότησής της σε περιφερειακό επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας και να δρομολογηθεί συντονισμένα η υλοποίηση προηγούμενων αποφάσεων Νομαρχιακών Οργανώσεων.

Με βάση τα αποτελέσματα της συνάντησης συγκαλείται Περιφερειακή Ολομέλεια των τεσσάρων Νομών την Πέμπτη στις 10 Δεκέμβρη και ώρα 19.00 στην αίθουσα του ΤΕΕ στην Κοζάνη, προκειμένου να συζητηθούν και οριστικοποιηθούν θέματα εκλογικών διαδικασιών των Οργάνων της Παράταξης και των επικείμενων εκλογών του ΤΕΕ σε Περιφερειακό επίπεδο.

Με την πεποίθηση ότι κάθε Μηχανικός θα ανταποκριθεί θετικά, σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στις συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες της ΠΑΣΚ.

Καλούνται όλα τα μέλη και όλοι οι φίλοι της Παράταξης να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ώστε να αναδειχθούν και να αντιμετωπισθούν με προτάσεις και στοχευμένες πολιτικές τα έντονα προβλήματα του κλάδου των Διπλωματούχων Μηχανικών συνολικά

Η συμμετοχή όλων στην Περιφερειακή Ολομέλεια της 10ης Δεκέμβρη 2009 είναι απολύτως απαραίτητη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ : 6973531636
Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : 6947525565
Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ : 6944199316
Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ : 6948282350

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου