.

ΓΕΝΟΠ: 48ΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

48ΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
Το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κατά την χθεσινή Έκτακτη Συνεδρίαση του, με βάση τα όσα δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας για την πώληση 4 Λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ την δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ» και την μετοχοποίηση των θυγατρικών της
και επειδή
• όλα όσα είπε δεν έχουν να κάνουν με επένδυση
• όλα όσα μεθοδεύει δε δημιουργούν προστιθέμενη αξία
• όλα όσα σχεδιάζει δεν προσφέρουν τίποτα στους ανέργους, τους καταναλωτές και γενικότερα την κοινωνία, αλλά το μόνο που θα κάνουν είναι να φουσκώσουν ακόμα πιο πολύ τους ήδη παχυλούς λογαριασμούς των κρατικοδίαιτων ιδιωτών σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και να καταστρέψουν τη ΔΕΗ και χιλιάδες θέσεις εργασίας και κυρίως θα αποβούν σε βάρος των καταναλωτών
ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες με ημερομηνία έναρξης που θα καθοριστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αμέσως μόλις η Κυβέρνηση προχωρήσει σε συγκεκριμενοποίηση των απαράδεκτων προτάσεών της.
Η Κυβέρνηση των συμφερόντων που επιβλήθηκε παρά τη θέληση του λαού, να γνωρίζει από τώρα ότι για να καταφέρει να ξεπουλήσει την περιουσία του Ελληνικού λαού θα χρειαστεί να ξεπεράσει (πέρα από τα ανυπέρβλητα νομικά) πολλά εμπόδια.
ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ.
Ή
ΕΜΕΙΣ Ή ΕΣΕΙΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου