.

Σπάρτακος: Δικαίωση για το εξώδικο που απέστειλε για τη μισθοδοσία στη ΔΕΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΔ/ΑΝΠΟ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ


  Άμεση απάντηση που δικαιώνει απόλυτα τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ στην παρέμβαση/διεκδίκησή του (με την από 13ης Νοεμβρίου Εξώδικη Δήλωσή του προς τη ΔΕΗ και τον Πρόεδρο/Διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Αρθούρο Ζερβό), έλαβε το Σωματείο από τη Γενική Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων στις 14/11/2011.
     Πρόκειται για Εξώδικη Δήλωση – Πρόσκληση  που εστάλη έπειτα από ομόφωνη απόφαση, που ελήφθη στο πλαίσιο του εκτάκτως  συγκλιθέντος Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή 13/11/11. Στο εν λόγω εξώδικο, το Σωματείο Ενέργειας ΔΕΗ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ καλούσε «να μην πραγματοποιήσετε περικοπές στα μεταβλητά του προηγούμενου μήνα και να διευκρινιστούν απόλυτα και με σαφήνεια τα όσα ο Νόμος ορίζει, μετά τη απόσχιση του κλάδου». Σύμφωνα δε με την απάντηση της Διεύθυνσης,  το ποσό των μεταβλητών αποδοχών «κατά το μέρος που θα περικοπεί, θα καταβληθεί κατά την εκκαθάριση του μηνός Δεκεμβρίου 2011».
     Η εγρήγορση των μελών του σωματείου, η διαρκής ενημέρωση , η σαφής και ακριβής γνώση μιας σειράς πραγμάτων για τις τρέχουσες και μη εξελίξεις, καθώς και οι καίριες κινήσεις του, αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά την συνέπεια και σταθερότητα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, τον δικαιώνουν στις επιλογές και τη γενικότερη προσπάθειά του και ενισχύουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των εργαζόμενων. 

 Η ολοκληρωμένη απάντηση της ΓΔ/ΑΝΠΟ έχει ως ακολούθως:

Γενική Διεύθυνση ΑΡ./ΗΜ.:ΓΔ/ΑΝΠΟ/3402/14.11.2011 
Προς:“ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”
Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ / Επιχειρήσεων Ηλεκτρικής Ενέργειας (Ε.Η.Ε.)
Βασ. Κων/νου 4
50200 - Πτολεμαΐδα

Περίληψη:Απάντηση στην Εξώδικη Δήλωση – Πρόσκλησή σας
Σχετικά:Εξώδικη Δήλωση – Πρόσκληση υπ’ αριθμ. 4460/13.11.2011

Σε απάντηση της από 13.11.2011 εξώδικης δήλωσής σας, θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα :
Προκειμένου να εφαρμοστούν άμεσα οι σχετικές διατάξεις του άρθρου 31 του ν. 4024/2011 στο σύνολο των εργαζομένων της Επιχείρησης, οι προβλεπόμενες περικοπές θα πραγματοποιηθούν στην εκκαθάριση μισθοδοσίας του μηνός Νοεμβρίου 2011.
Επειδή όμως είναι τεχνικώς ανέφικτο να αποφευχθεί η περικοπή των μεταβλητών αποδοχών που εμφανίζονται στη μισθοδοσία του μηνός Νοεμβρίου 2011 και αφορούν απασχόληση των εργαζομένων κατά το μήνα Οκτώβριο 2011, σας γνωστοποιούμε ότι το ποσό των ως άνω μεταβλητών αποδοχών κατά το μέρος που θα περικοπεί, θα καταβληθεί κατά την εκκαθάριση του μηνός Δεκεμβρίου 2011.


                                                                  Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ
  Γενικός Διευθυντής
Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης
Κοινοποιήσεις:
-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ
-ΓρΔ
-κα Ράνια Αικατερινάρη, Αναπληρώτρια ΔΝΣ
-κ. Απόστολο Μπαράτση, Αναπληρωτή ΔΝΣ
-κ. Ν. Χατζηαργυρίου, Αναπληρωτή ΔΝΣ
-ΔΑΝΠ
-ΔΝΥ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου