.

Ημερίδες Διεθνούς Δικτύωσης για την Ηλιακή Ενέργεια και το Νερό


Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τις ακόλουθες δύο Ημερίδες Διεθνούς Δικτύωσης που διοργανώνονται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Enterprise Europe Network:
1. «Pro’hydro» Ημερίδα Διεθνούς Δικτύωσης για το Νερό
Έκθεση «hydrogaia», Μονπελιέ, Γαλλία, 25-27 Μαΐου 2011


Η Ημερίδα Δικτύωσης «Pro’hydro» θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Μαΐου 2011, στο πλαίσιο της εξειδικευμένης Έκθεσης για το νερό «hydrogaia» (www.hydrogaia-expo.com), η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν. Για εγγραφή στην Ημερίδα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pro-hydro.eu.

2. Ημερίδα Διεθνούς Δικτύωσης για την Ηλιακή Ενέργεια Έκθεση «Intersolar Europe 2011», Μόναχο, Γερμανία, 9 Ιουνίου 2011

Η Ημερίδα, θα λάβει χώρα στις 9 Ιουνίου 2011, στο Μόναχο της Γερμανίας στο πλαίσιο της μεγαλύτερης Έκθεσης για την Ηλιακή Ενέργεια στην Ευρώπη «Intersolar Europe 2011» (http://www.intersolar.de/en/), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Ιουνίου 2011. Για εγγραφή στην Ημερίδα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://intersolar2011.b2b-match.com/p_index.php.

Στόχος των Ημερίδων Διεθνούς Δικτύωσης είναι:
(α) η επαφή φορέων προσφοράς καινοτομίας με φορείς που αναζητούν καινοτομία με σκοπό τη μεταφορά τεχνολογίας και καινοτομίας από μία χώρα του Δικτύου σε άλλη, και
(β) η εξεύρεση συνεργατών για συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας και καινοτομίας.
Σημειώνεται ότι η συμμετοχή και στις δύο Ημερίδες Δικτύωσης μπορεί να χρηματοδοτηθεί από τη Δράση «Συμμετοχή σε Διεθνές Συνέδριο» του Προγράμματος «Μέτρα Υποστήριξης Διεθνούς Δικτύωσης» της Δέσμης Προγραμμάτων 2009-2010 του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ).


Τα Έντυπα Υποβολής Αιτήσεων και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Δράση βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.research.org.cy.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου