.

Σπάρτακος: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκτός από τον οικονομικό μαρασμό και την αφαίμαξη της χώρας, οι εκπρόσωποι της Τρόικας φαίνεται ότι έχουν βάλει στόχο να «χτυπήσουν» και την ηθική/ψυχολογία των Ελλήνων. Μόνον εκεί μπορούμε να αποδώσουμε τις τελευταίες προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις των Τροικανών, που με την ανοχή της κυβέρνησης ξεστόμισαν, χωρίς καμία αιδώ, απαράδεκτες, θρασύτατες και προκλητικές δηλώσεις, που θίγουν την αξιοπρέπεια του συνόλου των εργαζομένων της χώρας.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΓΕΝΟΠ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση, να επιτρέψουν εκποίηση της περιουσίας του Ελληνικού λαού. Για όσους τολμήσουν να προτείνουν τέτοιου είδους λύσεις εξευτελισμού και για όσους θα ανεχθούν και θα υποταχθούν στις προθέσεις ξεπουλήματος της ΔΕΗ, καλό θα ήταν να προετοιμάζονται για την απάντηση που έχουν ήδη έτοιμη οι εργαζόμενοι.
Είναι απαράδεκτο η καραμέλα των αποκρατικοποιήσεων να παρουσιάζεται σαν πανάκεια και να αποτελεί μέσον ψυχολογικής πίεσης και ελεεινό «όπλο» ενός πολέμου που θέλουν να έχουν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.
Ποιοι; Αυτοί που εκπροσωπούν τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, που αρέσκονται στο να προγραμματίζουν (άκουσον άκουσον) συνεντεύξεις τύπου κατά τις οποίες ξεστομίζουν τα μύρια όσα, αναλαμβάνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ το ρόλο που θα έπρεπε να έχει αναλάβει η κυβέρνηση (μάλλον το να αυτοχρίζονται με ρόλους και με τίτλους ανάλογα με τις περιστάσεις και τα όσα θέλουν να επιβάλλουν είναι καινούριο φρούτο, στο οποίο υπόκειται και η press conference). Αυτούς, που ο Πανελλήνιος Τύπος τους αποκαλεί «τρεις ασήμαντους υπαλλήλους» και πιέζουν την κυβέρνηση να ξεπουλήσει τα κερδοφόρα φιλέτα της, την ώρα μάλιστα που προηγούμενες παρόμοιες ενέργειες ¨αποκρατικοποιήσεων¨ δεν έφεραν κανένα κερδοφόρο αποτέλεσμα για το κοινωνικό σύνολο παρά ΜΟΝΟ για τα ιδιωτικά ΚΑΙ ΠΑΛΙ συμφέροντα.
Η πρόθεσή τους να ταπεινώσουν ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ εδώ.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η ΓΕΝΟΠ και το σύνολο των εργαζομένων στη ΔΕΗ, έχουν ήδη λάβει θέση για τη νέα μάχη που κήρυξαν οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών συμφερόντων. Να ανακρούσουν πρύμναν ΤΩΡΑ γιατί τη δική μας απάντηση θα την λάβουν ΑΜΕΣΑ και όχι με ….χρονοκαθυστέρηση, όπως αυτή της κυβέρνησης.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου