.

Εκδήλωση για Ενέργεια & Περιβάλλον : Νομοθετικές και πολιτικές προτεραιότητες.

ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΙΤΩΝ "ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ"
Ενέργεια & Περιβάλλον : Νομοθετικές και πολιτικές προτεραιότητες.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 -Κοζάνη (Αίθουσα Κοβεδάριος Χαρισίου Μούκα 7)

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σε συνεργασία με τους Δήμους Κοζάνης και Εορδαίας και την υποστήριξη του A CERT Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, διοργανώνει Φόρουμ Πολιτών στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2011 στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα αντιστοίχως. Την εκδήλωση υποστηρίζει επίσης ο Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός Κεντροδυτικής Μακεδονίας WEST CHANNEL

Η δράση αυτή αποτελεί μία νέα πρωτοβουλία, της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνίας του ΕΚ, με τίτλο: "Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην πόλη σας" και απευθύνεται στους πολίτες της περιφέρειας με στόχο την ανάπτυξη διαλόγου μαζί τους σχετικά με ζητήματα ευρωπαϊκών πολιτικών που αφορούν ιδιαίτερα την εκάστοτε περιοχή. Πρόκειται για ένα σύνολο δράσεων με τη συμμετοχή Ευρωβουλευτών καθώς και εκπροσώπων φορέων και οργανώσεων πολιτών, με στόχο τη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες και τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να ενημερωθούν για το νομοθετικό έργο και τις πολιτικές πρωτοβουλίες του ΕΚ σε τομείς ιδιαίτερου τοπικού και περιφερειακού ενδιαφέροντος.

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στην Αίθουσα Κοβεδάριος Κοζάνης (Χαρισίου Μούκα 7), θα λάβει χώρα ανοιχτή συζήτηση, με ομιλητές ευρωβουλευτές, εκπροσώπους των περιφερειακών και δημοτικών αρχών, κοινωνικο-επαγγελματικών ενώσεων, εμπειρογνωμόνων και πανεπιστημιακών.

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, οι ευρωβουλευτές θα μεταβούν στην Πτολεμαϊδα, για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις και να ανταλλάξουν απόψεις με εκπροσώπους φορέων και ενώσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Απασχόλησης, της Υγείας και της προστασίας του Περιβάλλοντος. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούν το Σταθμό της ΔΕΗ " Αγ. Δημήτριος", το λιγνιτωρυχείο " Νότιο Πεδίο" και τη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας (ΖΕΠ).

Μετά το πέρας της εκδήλωσης υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης Βεβαίωσης Παρακολούθησης για τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εκδήλωση και τη συμμετοχή σας, το στέλεχος του A CERT Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη κ. Χιονία Βλάχου (τηλ. 2310 210777/6945234142, e-mail: hv@institute.a-cert.orgΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) βρίσκεται στη διάθεσή σας.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου