.

ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας: Συνεδρίαση Δ.Ε. 17.1.2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3η ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.
ΤΡΙΤΗ 18-1-2011 ΩΡΑ: 8:00 μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις.
α) Υποβολή παραιτήσεων Τσιομπάνου Μαρίας, Ζανδέ Θωμά και Μιχαηλίδη Παύλου από μέλη της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού μας Τμήματος. Νέα μέλη της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. σε αντικατάσταση τους οι συν. Μητούλης Αριστοτέλης, Μήγκος Απόστολος και Καραμάρκος Κώστας.
β) Κοινή συνεδρίαση Προέδρων Περιφερειακών Τμημάτων Τ.Ε.Ε. την Πέμπτη 20-1-2011 και ώρα 12 για τις τελευταίες εξελίξεις.
γ) Επιστολή του Περιφερειακού Τμήματος Ν. Αιτωλοακαρνανίας για τα προβλήματα εφαρμογής του ΚΕΝΑΚ.
δ) Επιστολή Τ.Ε.Ε. Κέρκυρας για επίσπευση διαδικασιών πιστοποίησης προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών.
ε) Επιστολή Γραφείου Δικαστικού ΤΕΕ για αποστολή επικυρωμένων αντιγράφων συμβάσεων τμήματος με την κ. Θωμαϊδου Αναστασία.
στ) Έκτακτη συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 17-1-2011 και ώρα 19:30 για το σχέδιο Νόμου «Διατήρηση της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις»(που αφορά τη μετεγκατάσταση των οικισμών Ακρινής Ν. Κοζάνης και Αναργύρων Ν. Φλώρινας και για λήψη απόφασης για την υποβάθμιση των μονάδων υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας).
ζ) Επίσκεψη Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη.
η) Φόρουμ πολιτών «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην πόλη σας»Εκδήλωση στην Κοζάνη 21-1-2011 και 22-1-2011 με θέμα: «Ενέργεια και Περιβάλλον: Νομοθετικές και πολιτικές προτεραιότητες του Ε.Κ».
θ) Παρατηρήσεις συν. Μάκη Βασιλειάδη για τις παρατηρήσεις των Βάρκα, Ντέλμα, Καβελίδη για τα δημόσια Έργα.
ι) Ενημέρωση συν. Καραμάρκου Κωνσταντίνου που εκπροσώπησε το Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. στη σύσκεψη εργασίας στην Π.Ε. Κοζάνης στις 10-1-2011 για το Σχέδιο Νόμου για τον Αναπτυξιακό Νόμο.
ια) Εκδηλώσεις κοπής πίτας α) Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης (Σάββατο 22-1-2011 ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο Αλιάκμωνας.β) ΤΕΕ Μαγνησίας 21-1-2011 γ)Σύνδεσμος Εργοληπτών Ν. Καστοριάς 23-1-2011 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο Esperos Palace.

2. Συζήτηση για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

3. Επιστολή ΤΕΕ για επιλογή τρόπου εφαρμογής του προγράμματος Διαύγεια (Ν. 3861/2010) στο Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

4. Συζήτηση για τους τρόπους στήριξης (παρακολούθηση και αντιμετώπισης προβλημάτων) των νέων δομών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

5. Μετεγκαταστάσεις Ακρινής και Αναργύρων.

Ο Πρόεδρος

Δ. Μαυροματίδης

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου