.

Σπάρτακος: Νέα πρωτοβουλία με συγκέντρωση υπογραφών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

50 κι ένας τρόποι για τη ΜΗ μετοχοποίηση της ΔΕΗ

Υλοποιώντας την απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου και έχοντας επικυρωμένες τις αποφάσεις από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, όμορων Δήμων αλλά και του Περιφερειακού Συμβουλίου, σχετικά με το θέμα της διατήρησης του 51% της ΔΕΗ στο δημόσιο, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά. Η νέα κίνησή του αφορά στη συγκέντρωση υπογραφών, ξεκινώντας από τους θεσμικούς φορείς, για να καταλήξει σε κάθε έναν πολίτη ξεχωριστά, που θα ενισχύσει τη φωνή του Σωματείου, το οποίο απαιτεί μαζί με τη ΓΕΝΟΠ και τα λοιπά συνδικάτα τη διατήρηση της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας στο δημόσιο.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αναλαμβάνει μια ακόμα πρωτοβουλία και θα προβεί σε ακόμα περισσότερες, προκειμένου να εξαντλήσει κάθε μέσο και τρόπο που να μπορεί να παίξει θετικό ρόλο και να συμβάλει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η προσπάθεια να διαφυλάξουμε τη ΔΕΗ από τα ιδιωτικά συμφέροντα που θέτουν σε κίνδυνο την αναπτυξιακή προοπτική της επιχείρησης και του Ενεργειακού Λεκανοπεδίου, θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκέντρωσης των υπογραφών, πρόκειται να επιδώσει τις καταστάσεις στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ προκειμένου να προωθηθούν στον Πρωθυπουργό, έτσι ώστε να λάβει υπόψη του το κοινό αίτημα, που διατυπώνεται σε επίπεδο Περιφέρειας πλέον, για τη ΜΗ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου