.

Δ.Α.Κ.Ε.–ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ νέο ξεκίνημα: Αï, χάσου… κ. Παπαθανασίου

Ο Αποτυχημένος τελευταίος υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης του Κων/νου Καραμανλή. Έμπορος ειδών τεχνολογικού εξοπλισμού, εκπρόσωπος των Εμπόρων και Βιομηχάνων μίλησε. Αυτός που με την πολιτική του γκρέμισε τις σχέσεις πολίτη και Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας , δίνοντας την δυνατότητα στο ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου να κερδίσει την Νέα Δημοκρατία με 10 ποσοστιαίες μονάδες. Αντί να απολογείται στον Ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. έχει το θράσος να εμφανίζετε σε συγκεκριμένα κανάλια και να εκφράζει πολιτικές.
Ας το ξέρει πως μπορεί να εκφράζει μόνο προσωπικές θέσεις και απόψεις και όχι θέσεις του κόμματος.

Χθες σε εκπομπή του ΄΄Μεγάλου Καναλιού΄΄ ο πρώην υπουργός Εθν. Οικονομίας κ. Παπαθανασίου αναγνώρισε ως «ΛΑΘΟΣ» την ψήφο του για το ασφαλιστικό μας, εμφανίζοντας μάλιστα και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. να συμφωνεί με αυτό.
Προτείνει πολιτική «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ» εκθέτοντας το κόμμα, τα στελέχη της Ν.Δ. και τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, καθώς η επίσημη πολιτική της είναι «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ».
Προτείνει λύσεις αντιλαϊκές. Καταργήσεις δικαιωμάτων όλων των άλλων εκτός των δικών του και του σιναφιού του.

Απαντήστε μας κ. Παπαθανασίου. Τα δικά σας πλείστα επιδόματα και προνόμια που λαμβάνετε ως μέλος του κοινοβουλίου, δεν επιβαρύνουν την είδη δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας;
Το ασφαλιστικό των βουλευτών και η συνταξιοδότηση σας με μόλις δυο (2) εκλογές δεν επιβαρύνει το προϋπολογισμό και την οικονομία της χώρας;
Οι 16 μισθοί και το ασφαλιστικό των συγγενών και των παρατρεχάμενων σας που διορίζετε στην βουλή, το οποίο δεν έχει ενταχθεί στην ενοποίηση των ταμείων δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό;
Αλήθεια. Τι σημαίνει επίδομα για επιτροπή, μέρος της δουλειά σας δεν είναι;
Γιατί να σας παρέχουμε κρατικά αυτοκίνητα, δικά σας δεν έχετε;
Γιατί να επιβαρυνόμαστε με αστυνομικούς για την φύλαξη σας;
Πλείστων τηλεφωνικών γραμμών σας σταθερών και κινητών και ό,τι άλλο τέλος πάντων έχετε ως προνόμιο;

Κύριε Παπαθανασίου και όσοι άλλοι ενστερνίζεστε τις απόψεις του. Εμείς τις δικές μας εισφορές τις καταθέσαμε και έγιναν εργοστάσια και δίκτυα. Περιουσία για να μπορείτε με ευκολία να πουλάτε και να κάνετε πολιτική. Εσείς ούτε ένα φύλλο τετραδίου δεν προσφέρατε στην βουλή, μόνο απολαμβάνετε.
Επειδή πραγματικά ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .
Ξεκινήστε λοιπόν από τον εαυτό σας την αλλαγή σε αυτόν τον τόπο.
Από αυτούς που ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση της χώρας και όχι από αυτούς που δεν ευθύνονται.

Παρατήστε μας επιτέλους και πάτε σπίτι σας αρκετή ζημιά κάνατε στο κόμμα μας, που το εκθέσατε στα μάτια του Ελληνικού λαού. Απ΄αυτό το κόμμα και τους οπαδούς τους πολλά πήρατε, άλλα δεν έχει να σας δώσει.

Κι αν δεν καταλάβατε τίποτα απ΄όλα αυτά σας το λέμε και λαϊκά ΄΄ Αï, χάσου…΄΄
Για την Δ.Α.Κ.Ε. – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου