.

Σπάρτακος: Νέα σύνθεση στην εκτελεστική του σωματείου

Ο Κων/νος Βασιλειάδης ανέλαβε καθήκοντα Γ. Γραμματέα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Δίκα λόγω συνταξιοδότησης
Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”την Τετάρτη 3 Μαρτίου και μετά την συνταξιοδότηση του Γιάννη Δίκα, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Εκτελεστική Επιτροπή.
Προ ημερησίας διάταξης δηλώθηκε η παραίτηση του Παλούκα Ελευθέριου λόγω εκλογής του στην ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Τη θέση του καταλαμβάνει ο Κεχαϊδης Ιορδάνης (από την παράταξη της ΣΑΔ) . Την δε θέση του αποχωρήσαντα Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο Αθανάσιος Μάστορας (από την παράταξη της ΔΑΚΕ).
Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα η Εκτελεστική Επιτροπή στις θέσεις που κατείχε η παράταξη της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μετά από πρότασή της, την οποία και αποδέχθηκαν ομόφωνα όλες οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δ.Σ του Σωματείου.
Συγκεκριμένα η νέα σύνθεση της Ε.Ε. TOY ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αδαμίδης Γιώργος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βασιλειάδης Κωνσταντίνος
ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ταταρίδης Πέτρος
ΤΑΜΙΑΣ: Τσιβελεϊδης Θεόδωρος
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τσακιράκης Γιάννης
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Καραμπίκας Θεοφάνης
Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσιώμπρας Νικόλαος
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Προσκυνητόπουλος Αναστάσιος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: Μάστορας Αθανάσιος
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΡΥΧEIΩΝ: Μόσχου Μόσχος
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΜΩΝ: Γκέκας Ευάγγελος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ: Παλάσκας Νικόλαος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ: Μουρατίδης Παύλος
ΕΦΟΡΟΣ: Σπυριάδης Ηλίας
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜBΟΥΛΟΣ Τ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: Λαγιώτης Δημήτρης


1 σχόλια

  • Ενεργειακοί Εργαζόμενοι ΔΕΗ  
    6/3/10, 10:44 π.μ.

    Με το θέμα θα ασχοληθούμε όταν έρθει ή ώρα (προέχουν τα μέτρα της κυβέρνησης), γιατί και ψωμί έχει και καραμπινάτη παραβίαση του καταστατικού υπάρχει (3η αυτήν – Σω.Π Μελίτη/33μελη Δ.Σ./Ανασυνθεση Ε.Ε.). Πάντως ΄΄εν μια νυκτί΄΄ τα 31 μέλη έγιναν 33 (και ξανά 31?) το σωματείο διέπεται από τις σχέσεις και τις ισορροπίες των παρατάξεων ψηφοδελτίων και όχι το καταστατικό ως ορίζει ο Νόμος και το σύνταγμα και τέλος αν δει κανείς την Ε.Ε. στην τελευταία ατζέντα του Σπάρτακου, βλέπει ότι 2 θέσεις συμπληρώθηκαν από αποχωρήσεις, 2 θέσεις έμειναν οι ίδιοι όπως ήταν (με δήλωση του κ. Βατάλη πρόθεση ήταν να διατηρηθεί και ο κ. Μουστάκας αν συμφωνούσε στην καρατόμηση) και 2 αντικαταστάθηκαν, οι οποίοι όντως στις εκλογές ΓΕΝΟΠ και Εκπροσώπων εργαζομένων στο Δ.Σ. ήταν σε άλλα ψηφοδέλτια (ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ- ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ) Τι να πούμε. Εισαγγελέας γρήγορα ή καλά κάναν??

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου