.

Σπάρτακος: Συνάντηση με Πρόεδρο ΔΕΗ και ενημέρωση κατοίκων Ν. Κοζάνης

Όλα τα ζητήματα που ¨καίνε¨ την τοπική κοινωνία και που σχετίζονται άμεσα με την διατήρηση της ΔΕΗ ως την μεγαλύτερη βιομηχανική Επιχείρηση της χώρας, αλλά και με την αναπτυξιακή προοπτική πολλών τομέων, θα θέσει το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, στην συνάντηση που θα έχει με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό, την Τετάρτη 10 Μαρτίου, στην Αθήνα.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα θέσει στον κ. Ζερβό θέματα που καθημερινά απασχολούν το συνδικάτο και που η διευθέτησή τους αποτελεί προτεραιότητα: άμεση πρόσληψη των επιτυχόντων, επιπλέον προσλήψεις στη ΔΕΗ, Μονάδες, λιγνίτης, μετεγκαταστάσεις, ΜΠΕ, περιβάλλον και φυσικά οι τελευταίες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, που σχετίζονται με το χώρο της ΔΕΗ και αποτελούν τον σκελετό πάνω στον οποίο θα αναπτυχθεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιχείρησης.
Όπως κάθε φορά, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα ενημερώσει για εξελίξεις και νεότερα δεδομένα που ενδεχομένως να υπάρξουν από την επίσημη πρώτη συνάντηση με τον Πρόεδρο.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


Σε ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου προχωρά το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το Σάββατο 13 Μαρτίου και ώρα 9.30 το πρωί στο Κοβεντάρειο Ίδρυμα της Κοζάνης.
Τα στελέχη του Σωματείου θα κάνουν ενημέρωση για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Πρόεδρο της επιχείρησης κ. Ζερβό, για την 48ωρη απεργία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και για το θέμα των προσλήψεων.


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου