.

Ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει στην ώρα της γης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Κοζάνης για ακόμα μία χρονιά ευαισθητοποιείται και συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Η Ώρα της Γης», το μεγαλύτερο γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή, και καλεί όλους τους πολίτες το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 20.30 να λάβουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα ώστε να εξοικονομηθεί ενέργεια.
Με την περσινή μεγαλειώδη συμμετοχή η ανθρωπότητα έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία κατά την έναρξη της Ώρας της Γης, σημειώθηκε πτώση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας κατά 500 MW, ποσότητα που είχε ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση 500 τόνων διοξειδίου του άνθρακα.
Ο Δήμος Κοζάνης δείχνοντας την ενεργό συμμετοχή του στην «Ώρα της Γης», το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 20.30 και για μία ώρα, θα διακόψει τη φωταγωγία στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, στην κεντρική Πλατεία Νίκης μαζί με τον πεζόδρομο επί της Ειρήνης, στο καμπαναριό καθώς και στο Δημοτικό Ωδείο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.wwf/earthhour/kozanh

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου