.

ΓΕΝΟΠ: Κάλεσμα για κινητοποιήσεις

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Συνάδελφοι - συναδέλφισες,
Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή μας που έχουν ιδιαίτερη αξία.
Μία από αυτές τις στιγμές είναι τι στάση θα κρατήσει ο καθένας μας όταν δέχεται απρόκλητη και άδική επίθεση.
Όπως θα είδατε οι εργαζόμενοι όλης της Χώρας δεχόμαστε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο εισόδημα αλλά και τις κατακτήσεις μας.
Ιδιαίτερα όμως οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και δεν είναι καθόλου υπερβολή, κτυπιόμαστε όσο κανείς άλλος.
Δυστυχώς και το λέμε με λύπη, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με άδικες καταστροφικές και παράλογες πολιτικές.
Με πολιτικές που θα διαλύσουν την Επιχείρηση και τον ασφαλιστικό μας φορέα.
Πριν από 7 ημέρες κυκλοφόρησε αναλυτική ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ η οποία βρίσκετε στην ιστοσελίδα μας.
Με την σημερινή μας ανακοίνωση για μια αφορά ακόμη θέλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα :

ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:

1.ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΟ Ν. 2773

ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.

Δείχνοντας πλήρη ασέβεια στους νόμους- παρανομώντας και προκαλώντας χιλιάδες συνταξιούχους και εργαζόμενους της ΔΕΗ προσπαθώντας δόλια να μας παρουσιάσουν ως επιδοτούμενους από τον κρατικό προϋπολογισμό, ενώ ξέρουν ότι για εμάς δεν πληρώνει κανείς (αυτό λένε οι Νόμοι που ψήφισαν),ετοιμάζουν κατακρεούργηση των συντάξεων μας κατά 25% τουλάχιστον κατά αρχήν .

2. ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΣΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ !!

Που να το πεις αυτό και ποιος να σε πιστέψει .........

Τι είδους αποφάσεις είναι αυτές που να μπορεί να τις χωρέσει ο νους του ανθρώπου ; Καλά δεν σκέφθηκε κανείς ότι πέρα από το απαράδεκτο να παίρνουν τα λεφτά από τις τσέπες μας (104 εκατ. ) και να τα δίνουν στους Αμερικάνους που κατέχουν τα μεγάλα πακέτα μετοχών ότι με αυτό που κάνουν δίνουν την χαριστική βολή στο ασφαλιστικό μας στερώντας του άλλα 58 εκατ.Euro από μειωμένες πλέον εισφορές και δημιουργώντας μεγαλύτερο πρόβλημα στο ίδιο το Κράτος και την προσπάθεια που κάνουν;

3. Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των χιλιοταλαιπορημένων επιτυχόντων του διαγωνισμού 1/2007.

Ενώ η πρόσληψη τους θα έπρεπε να είχε τελειώσει ή έστω να γίνει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, (εντελώς παράλογα αντικοινωνικά και αντιοικονομικά από όπου και αν το δει κανείς το θέμα) τελικά με πολύ μεγάλη πίεση της ΓΕΝΟΠ - των σωματείων μελών της θα ξεκινήσει καθυστερημένα. Δηλαδή από τον Ιούλιο.

Ντροπή !

Σ αυτούς που τους έβαλε η Διοίκηση εδώ και 2 μήνες και παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους τι θα πούμε ; Περιμένετε στο ακουστικό σας ;

Τι λογική έρχεται να υπηρετήσει αυτή η καθυστέρηση ;

Όσο καθυστερεί η πρόσληψη αυτών των συναδέλφων και άμεσα και άλλων 5.000 οφείλουμε να προειδοποιήσουμε ότι η Κυβέρνηση θα έχει ακέραια την ευθύνη για την κατάρρευση της Επιχείρησης .

Κύριοι της Κυβέρνησης απαντήστε :

Τι είναι προτιμότερο. Να δίνετε 100 εκατ. Euro σε αναγκαστικές υπερωρίες ή με αυτά τα λεφτά χωρίς να δαπανηθεί 1 Euro παραπάνω να προσλάβουμε 5.000 ανέργους ;;

Κύριοι της Κυβέρνησης,

Δεν αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει από 36.710 εργαζόμενους να έχουν απομείνει 22.000 και από αυτούς οι 8.400 να είναι πάνω από 50 ετών ;

Με βάση αυτά και άλλα σημαντικά θέματα που θα οδηγήσουν στην έξοδο εκατοντάδες στελέχη και θα δημιουργήσουν σοβαρότατα προβλήματα στην λειτουργία των βαρδιών της Επιχείρησης.

Σας καλούμε όλους, εργαζόμενους και συνταξιούχους, να κάνουμε το καθήκον μας.

√ Για την νέα γενιά,
√ Για την Επιχείρηση,
√ Για την πιο ΙΕΡΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ .
√ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ .
ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου