.

Δήμος Κοζάνης: Χαιρετίζει την πρόβλεψη για μετεγκαταστάσεις Ακρινής και Αναργύρων

Ο Δήμος Κοζάνης χαιρετίζει την ψήφιση του άρθρου 28 του νομοσχεδίου «Διατήρηση της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις» όπου προβλέπονται οι μετεγκαταστάσεις Ακρινής και Αναργύρων
Ο Δήμος Κοζάνης χαιρετίζει την ψήφιση του άρθρου 28 του νομοσχεδίου «Διατήρηση της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις» όπου προβλέπονται οι μετεγκαταστάσεις Ακρινής και Αναργύρων. Μία πράξη που ο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης χαιρέτισε και με το από 18/1/2011 ψήφισμα του.

Δηλώνουμε ότι με την οριστική ψήφιση της πρόβλεψης μετεγκατάστασης της Ακρινής κλείνει ένας κύκλος που αφορούσε τη νομοθετική πρόβλεψη για την μετεγκατάσταση και αρχίζει ένας νέος κύκλος που αφορά τον αγώνα όλων μας και ιδιαίτερα του Δήμου Κοζάνης, για την εξειδίκευση και υλοποίηση με σαφή χρονοδιαγράμματα της μετεγκατάστασης της Ακρινής. Είναι υποχρέωση και αυτονόητο καθήκον μας η λήψη πρωτοβουλιών για τον αποτελεσματικότερο συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων για την επιτυχή υλοποίηση τους εγχειρήματος των μετεγκαταστάσεων σε συνεργασία με τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής μας.

Θεωρούμε ιδιαίτερα θετικό επίσης ότι κατοχυρώνουμε με νόμο την μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης, που ο Δήμος Κοζάνης επίσης παρακολουθεί στενά την υλοποίηση της με τις γνωστές διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και στο σχεδιασμό της οποίας συμμετείχε και ως συνέχεια των πρώην Δήμων Κοζάνης και Δημ. Υψηλάντη.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου