.

Κυβέρνηση: Κανείς δεν ενέταξε τη ΔΕΗ στη διαδικασία αποκρατικοποιήσεων

Κανείς δεν ενέταξε τη ΔΕΗ στη διαδικασία αποκρατικοποιήσεων, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή τις αντιδράσεις συνδικαλιστών της επιχείρησης.

«Οι συνδικαλιστές κάνουν τη δουλειά τους. Όταν μιλάμε για δημόσια περιουσία θα πρέπει να έχουμε κατά νου όλοι μας, ότι η δημόσια περιουσία ανήκει σε όλο τον ελληνικό λαό, στο δημόσιο. Δεν ανήκει μόνο σε αυτούς που εργάζονται σ' αυτού του είδους τις δημόσιες υπηρεσίες. Έχουν λόγο, πρέπει να έχουν λόγο, πρέπει να προασπίζονται όντως τα συμφέροντα του δημοσίου και φυσικά κανείς δεν προσδιόρισε και κανείς δεν ενέταξε τη ΔΕΗ μέσα σε μια διαδικασία αποκρατικοποιήσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πεταλωτής μιλώντας στο ραδιοσταθμό Flash.

Διευκρίνισε εξάλλου ότι δεν ολοκληρωθεί το σχέδιο των αποκρατικοποίησεων και της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και σημείωσε πως «είναι ένα σχέδιο το οποίο είναι άκρως απαραίτητο για να βγούμε από την κρίση, την οποία βιώνει όλος ο ελληνικός λαός. Αρα τέτοιου είδους απειλές γίνονται προκαταβολικά χωρίς λόγο και μάλιστα με έναν τρόπο που δεν αρμόζει σε συνδικαλιστές οι οποίοι έχουν άλλο ρόλο και άλλο λόγο».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου