.

Εργατική Αλληλεγγύη: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Τα μέλη του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Ενέργεια “Εργατική Αλληλεγγύη” που συμμε-τείχαμε στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαρτίου στο Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης αποφασίσαμε ομόφωνα:

1. Να Καταγγείλουμε στους εργαζόμενους, την Κυβέρνηση, την Ε.Ε και όλους όσους στηρίζουν τα ληστρικά αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα και ολόκληρο το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης που σπέρνει Ανεργία και φτώχεια στους εργαζόμενους και πριμοδοτεί τους βιομήχανους και τους τραπεζίτες.
2. Να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και με όλες τις μορφές πάλης για να ακυ-ρωθεί ολόκληρο το πακέτο των αντεργατικών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση, να πάρει πίσω συνολικά το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης και να ασχοληθεί σοβαρά με τη λύση των τεράστιων προβλημάτων των ανέργων των εργαζομένων και της νεολαίας!
3. Να καταδικάσουμε τις ρατσιστικές επιθέσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Πόλη της Κοζάνης, όπου μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας που κολλούσαν αφίσες με αντιρατσιστικό περιεχόμενο προπηλακίστηκαν από «γνωστο-ύς, αγνώστους» οπαδούς του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας!
4. Να στηρίξουμε την ελευθερία του Τύπου και τους διωκόμενους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, πιστεύοντας ότι οι απόψεις και οι κριτικές, όσο σκληρές και να είναι, κάποιες φορές, δεν μπορεί και δεν πρέπει να ποινικοποιούνται γιατί αυτό είναι πλήγμα συνολικά ενάντια στη δημοκρατία!
5. Να σταθούμε αλληλέγγυοι στις συναδέλφισσες παρασκευάστριες του Μικροβιολογι-κού Εργαστηρίου του ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας οι οποίες διώκονται άδικα εδώ και δυο χρόνια από την Ιεραρχία γιατί τόλμησαν να υπερασπίσουν τα δικαιώματά τους, την αξιοπρέπεια τους και την συνέχιση της λειτουργίας του Μικροβιολογικού Εργαστη-ρίου που εξυπηρετεί εκατοντάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους της περιοχής!

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου